Diensten Kees Visser e-business services ...

Internet omvat tientallen specialisme en de inzichten veranderen snel. Met een flexibele inzet van mensen en kwaliteiten is het beste resultaat haalbaar!

 

Kees Visser ondersteund organisaties bij kleine en omvangrijke Internet projecten. Waar wenselijk brengt hij de beste mensen bij elkaar!Brainstormen ...

  • Dankzij een brede ervaring op het gebied van e-business en counseling is Kees een uitstekende feedback partner. Binnen een brainstorm sessie stelt hij vragen en denkt hij actief mee. Gezamenlijk zijn unieke uitkomsten mogelijk!

Projectbegeleiding ...

  • Een gedegen voorbereiding zal in bijna alle situaties kosten en ergernissen besparen. Kees helpt u graag bij het formuleren van toetsbare doelstellingen en is als geen ander in staat om uw online project tot een succes te begeleiden!

 

 

 

E-marketing ...

  • Wanneer is uw kostbare e-marketing budget goed besteed?. Kees heeft honderden campagnes begeleid en weet via sociale media, zoekmachines, content integratie en samenwerking de meest effectieve en betaalbare oplossingen te realiseren!

Evalueren / optimaliseren ...

  • De veranderingen binnen Internet gaan snel. Voldoet uw project nog wel aan de eisen van vandaag en morgen? Twijfelt u aan de beperkingen die uw bouwer aangeeft? Kees kijkt graag mee en zet zijn ervaring en kennis graag in voor uw project en belangen!.

 

 

 

Webdesign ...

  • Een relatief eenvoudige website, zoals deze, kunt u snel en betaalbaar opzetten met open source software. Kees kan hierin alle of enkele taken van u overnemen. Bij de meer complexe websites maak ik graag gebruik van specialisten en biedt ik ondersteuning.

Applicatie ontwikkeling ...

  • Kees heeft met zijn team tientallen maatwerk applicaties ontwikkeld, zowel voor het web als voor mobiel gebruik. Hij kan behulpzaam zijn bij het gehele traject. Hiervoor maakt hij gebruik van ervaren partners op het gebied van software ontwikkeling.

 

 

 

Graag vertel ik meer, neem voor meer informatie contact met mij op.

 


 

Zorg & welzijn ...

 

 

Verpleegkunde startpagina ...

  • Verpleegkunde.startpagina.nl is een onderdeel van de bekende starpagina.nl familie. Kees beheert deze pagina en kan met flinke korting gesponsorde links plaatsen.


ZorgPortaal.nl netwerk ...

  • ZorgPortaal.nl ontvangt dagelijks enkele duizenden bezoekers en heeft in 2015 ruim 500.000 unieke bezoekers bereikt. Kees weet de beste uitingen en prijs te realiseren!

Unieke domeinnamen ...

  • Verpleeghuis.nl, Zorg.nl, Patientenportaal.nl zijn slechts enkele domeinnamen die op dit moment te koop aangeboden worden. Kees bemiddeld bij de in- en verkoop van top domeinnamen!