Interessante links en verwijzingen ...

plaatje bij links

Uw ingang naar (nog) meer kennis en ervaring ...


Hieronder treft u een overzicht van interessante en relevante links m.b.t. e-business en de zorgsector. De links worden regelmatig gecontroleerd. Komt u toch een link tegen die niet meer werkt?, dan pas ik deze z.s.m. aan. Stuur a.u.b. een mail via mijn contactpagina.

 

 

Ga snel naar: E-business en marketing | Zorg & welzijn | Diverse

 

 

 

 

Links: E-business en e-marketing ...


  Beleefdheidsstrategieën op Facebookpagina’s van organisaties

 

PDF - Een experimenteel onderzoek naar de waardering door mannen en vrouwen van beleefdheidsstrategieën ingezet door organisaties op klachten en verzoeken van klanten op Facebook. Eindwerkstuk Robine Talboom, Communicatie- en informatiewetenschappen Faculteit Geesteswetenschappen Universiteit Utrecht.

https://dspace.library.uu.nl/.....

 


  Wikipedia & e-business

 

E-business is een breed begrip en richt zich op vrijwel alle processen m.b.t. de online dienstverlening, hieronder de vakgebieden: e-marketing, automatisering en bedrijfskunde. Lees meer op Wikipedia.

https://nl.wikipedia.org/.....

 


  Frankwatching.com

 

Frankwatching is een onafhankelijk crossmediaal platform dat zich richt op kennisdeling rondom online trends, tips & tricks. Dat gebeurt niet alleen via de site, maar ook via Twitter, Facebook, LinkedIn en een veelheid aan andere kanalen. De onderwerpen op Frankwatching variëren van de online aspecten van marketing, communicatie en social media tot mobiele ontwikkelingen, user experience en nieuwe media.

https://www.frankwatching.com

 


  E-marketing.startpagina.nl

 

Pagina met interessante links rondom e-marketing. Onderdeel van Startpagina.nl.

https://e-marketing.startpagina.nl/

 


  Marketingfacts.nl

 

Sinds de oprichting in 2002 heeft Marketingfacts haar positie als hét Nederlandstalige kennisplatform op het gebied van interactieve marketing steeds verder versterkt. Marketingfacts gaat niet voor het snelle nieuws. De focus ligt volledig op het delen van kennis, gericht op de ontwikkeling van de marketingprofessional.

https://www.marketingfacts.nl/

 


  Tips van Google bij keuze SEO

 

SEO is een afkorting van 'search engine optimization' of 'search engine optimizer' (voor het optimaliseren van zoekmachines). Het inhuren van een SEO is een grote stap die uw site kan verbeteren en tijd kan besparen, maar uw site en uw reputatie kunnen ook schade oplopen.

https://support.google.com/webmasters/an....

 


  Meet uw website met GTmetrix.com

 

GTmetrix.com analyseert o.a. de snelheid van uw website en geeft vaak zinvolle informatie om deze te verbeteren. GTmetrix.com maakt o.a. gebruik van PageSpeed en YSlow.

https://gtmetrix.com

 


  Emerce.nl

 

Emerce is een multichannelplatform over online business en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis. Dat gebeurt op verschillende manieren, hieronder een website met de laatste actualiteiten rondom e-business.

https://www.emerce.nl/

 


 

 

 

Links: Zorg & welzijn ...


  Stichting Care Net Holland

 

De stichting Care Net Holland (CNH) richt zich op het bevorderen van de digitale uitwisseling van kennis en ervaring binnen de Nederlandse welzijn en gezondheidszorg. CNH is o.a. verantwoordelijk voor de exploitatie van het ZorgPortaal.nl netwerk. Lees meer over de achtergronden, visie en mensen van CNH!

https://www.cnh.nl

 


  ZorgPortaal.nl

 

ZorgPortaal.nl is een onafhankelijk webportaal voor zorgprofessionals en belangstellenden. ZorgPortaal.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar en omvat enorm veel onderdelen zoals een community, vacature overzicht, opleidingen overzicht, blogs, congresagenda, forums, etc. Een gratis marketing instrument voor organisaties in de zorg- en welzijnssector!

https://www.zorgportaal.nl

 


  ZorgKrant.nl

 

ZorgKrant.nl is de nieuwsbrief van het ZorgPortaal.nl netwerk en omvat (de laatste) nieuwsberichten uit de zorg en welzijnssector. De meeste nieuwsberichten worden aangeboden door de aangesloten organisaties en aangevuld door vrijwilligers! Een gratis kanaal voor uw persberichten en het versterken van uw merk!

https://www.zorgkrant.nl

 


  ZorgJob.nl

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Nederlandse zorg- en welzijnssector? ZorgJob.nl omvat een groot aantal vacatures binnen deze sector, vrijwel dagelijks nieuwe vacatures!

https://www.zorgjob.nl

 


  Zorg.nl

 

Zorg.nl omvat duizenden links naar hoofdzakelijk Nederlandse organisaties m.b.t. de zorg- en welzijn, overzichtelijk gegroepeerd. Staat uw website er al bij?

https://www.zorg.nl

 


  Verpleegkunde.startpagina.nl

 

Verpleegkunde.startpagina.nl omvat een overzicht met relevante en actuele links van en voor verpleegkundigen en verzorgende.

https://verpleegkunde.startpagina.nl

 


 

 

 

Links: Diverse ...


  aabcartoons

 

aabcartoons maakt cartoons op maat!. Fred Boer is puntig, actueel en bijzonder geestig. Wekelijks plaats hij een cartoon op ZorgPortaal.nl. Met zijn gevoel voor humor en zijn scherp waarnemingsvermogen houdt hij de zorg vaak een 'lach'spiegel voor. Fred heeft aan een half woord genoeg om een schitterend plaatje te maken bij een voordracht of artikel.

https://www.aabcartoons.nl

 


  Tineke van Sleen advies en training

 

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld het (her)vinden van meer eigen kracht of balans voor u zelf of uw organisatie? Tineke van Sleen geeft training, coaching, counseling en begeleiding bij verandermanagement. Effectief, energiek en optimistisch!

https://www.tevansleen.nl

 

 

 


  • Projectbegeleiding

  • Start uw project met een toetsbare doelstelling, betrouwbare partners en een transparant plan!
  • Feedback

  • Gebruik ruim 20 jaar ervaring... Toets uw ideeën, projecten, etc., binnen vertrouwelijke kaders!
  • E-marketing

  • Benut de meest effectieve kanalen en middelen! Realiseer uw doelstellingen met extra creativiteit en originaliteit!